Industribyggeri

Industripaneler mineraluld

Industripaneler mineraluld

​Skal du have monteret industripaneler, hos Moeskjaer ApS tilbyder vi et komplet system med vægpaneler fra den tyske producent Roma. De isolerede paneler kan benyttes til alt fra administrationsbygninger til haller med køl og frost – vi bruger dem ofte i større projekter, såsom ved konstruktion af slagterier, haller og køl- og frostlager. Vi udfører montage af industripaneler i hele Danmark.

Vedligeholdelsesfrie industripaneler med lang levetid

Romas industripaneler er et komplet system af vedligeholdelsesfrie vægpaneler. Dertil kommer et stort udbud af tilbehør. Der er tale om vægpaneler, som har en lang levetid og er i høj kvalitet, og høje krav til bygningsfysik- og statik. Der er mange installationsmuligheder. De er isoleret med mineraluld, som er både højisolerende og brandhæmmende.

Vores industripaneler består af stål og mineraluld. De kan monteres både lodret og vandret. De har en bredde på 1150 mm, og den brandtekniske euroklassifikation er A2-s1, d0 / FM Approval 4880 /EI30*, EI90** samt EI120***. Vi giver meget gerne professionel rådgivning om alle vores produkter og løsninger.

Kontakt os for at få et tilbud på industripaneler

Hvis du har spørgsmål til løsningen omkring dit projekt, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi svarer gerne på spørgsmål.

Du kan henvende dig pr. telefon 65 99 23 32 eller e-mail info@moeskjaer.com, så vender vi snarest mulig tilbage med flere informationer.