Døre og porte

Brand- og kølerumsdøre

Kølerumsdør og branddør i høj kvalitet til køle- og fryserum​

​Står du og skal bruge en kølerumsdør? Hos MOESKJAER ApS tilbyder vi kølerumsdøre til køle- og fryserum i høj kvalitet til erhvervskunder i hele Danmark. Alle vores produkter er højt isoleret og i stand til at holde frys inde samt klare brand. Det er afgørende, at køle- og frostrum har den optimale isolering, da der ellers kan opstå kuldebroer. Det vil sige, at frosten arbejder gennem kølerummet, og det vil kunne ødelægge bygningsdele. Dette vil dog ikke ske med vores produkter, da de lever op til kravene for fødevaregodkendelse og kan bruges både i supermarkeder, restauranter og inden for andre virksomheder i fødevareindustrien.

Certificeret kølerumsdør og branddøre med optimal isolering

​Vi har gennem årene hjulpet mange erhvervskunder, såsom ejere og rådgivere inden for fødevareindustrien. Vi tilbyder både almindelige køledøre, men også branddøre til kølerum. Disse er alle certificeret inden for EU-standarder, og herudover er de isoleret på begge sider. Ydermere har alle vores branddøre en høj densitet, ligesom at de både sikrer mod brand og isolerer, så du kan vide dig sikker på, at temperaturene bliver holdt på det ønskede niveau.

Det vil altså sige, at du hos os er garanteret et produkt i yderst høj kvalitet, og vi står naturligvis også for leveringen. Har du brug for professionel rådgivning, skal du desuden være mere end velkommen til at kontakte os, da vores dygtige medarbejdere altid sidder klar til at give dig gode råd til, hvad der vil være den bedste løsning i lige præcis dit tilfælde.

Ring, eller skriv til os for mere information

​Har du lyst til at høre mere om, hvad vi vil kunne tilbyde dig, hvad enten det gælder kølerumsdør eller branddør til frost- og kølerum, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 65 99 23 32, eller du kan vælge at skrive til os på e-mail info@moeskjaer.com. Endelig kan du også tilmelde dig vores nyhedsmail, hvilket du gør på vores hjemmeside. Vi glæder os meget til at høre fra dig.