EI Branddør til køl og frost med nyeste certificering og høj isolationsevne​

​Moeskjaer ApS monterer el-branddøre samt -porte

​Leder du efter branchens mest effektive brandsikring? Moeskjaer ApS har specialiseret sig i brandsikring for erhverskunder, fx for hotel- og restaurationsbranchen, fødevareindustrien samt lagrer og laboratorier i hele Danmark. Vi importerer de bedste produkter fra Tyskland.

Moeskjaer ApS​ står for montering i både stor og mindre skala. Derudover udfører vi naturligvis service og reparation af din branddør eller brandport, hvis noget skulle være i vejen med den. Vi tilbyder også montage samt service af el-branddøre.

EI260 – den sikreste branddør på markedet

Som det eneste firma i Danmark har vi certificerede montører til montering af EI260, som er den sikreste branddør og port til frost- og kølerum, du kan få i øjeblikket. Vores montører lever op til de nyeste standarter og regler på området, og vi sørger for kontinuerligt at efteruddanne vores ansatte – sikkerhed er nemlig en førsteprioritet. EI260 er en tung dør på hængsler, der kan tilpasses din virksomheds eller bygnings individuelle behov.

​Få rådgivning af specialister

Er du i tvivl om hvilken type branddør eller brandport, der er den rette for din bygning? Moeskjaer ApS tilbyder kompetent vejledning og rådgivning, og hjælper gerne med at holde det fulde overblik i dit projekt. Brandsikring kan løses på mange måder, og med vores ekspertise indenfor området kan vi guide dig til hvilken type branddøre, eller potentielt el-branddøre eller brandport, der passer bedst til lige netop din situation.

Kontakt os for yderligere informationer

Hvis du ønsker at høre mere om vores udvalg af brandporte, branddøre eller el-branddøre, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med vejledning om priser og andre detaljer i dit projekt, og så kan vi efter første samtale hurtigt give et overslag på en pris.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Specialister med bred erfaring

Moeskjaer ApS har 25 års erfaring inden for køle- og fryselementer til dansk erhverv.
​Vi besidder stor know-how og kan rådgive dig og din virksomhed inden for jeres behov.

25 års erfaring i branchen

Vi besidder stor erfaring inden for køle- og frysebranchen for virksomheder.

Alsidige løsninger til erhverv

Vi har gennem årene serviceret en lang række virksomheder med vores løsninger.

Stærke priser på sortiment

Vi tilbyder gode priser på kvalitetsbevidste produkter inden for køle/frys og brand.

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Kontakt Moeskjaer i dag og hør mere
​om vores løsninger til erhverv

​Har du brug for hjælp til leveringen og montering af køle- eller frostrum, er du kommet til helt rette sted. Vi leverer og monterer udelukkende køle- og frostrum, der er højt isoleret, og som kan holde frys inde og tilmed klare brand.

Har du brug for mere information, eller vil du høre om vores fordelagtige priser, kan du kontakte os på info@moeskjaer.com eller ringe til os på telefon +45 6599 2332. Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Moeskjaer ApS

Stationsvej 163A, 5792 Årslev​

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 6599 2332

E-mail: info@moeskjaer.com

CVR​: 32938574

Facebook ​ |  Linkedin

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – fredag: 07.30 – 16.00

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.