Branddøre, porte og røglem

​Branddøre

Branddør til køl og frost med nyeste certificering og høj isolationsevne​

​Leder du efter branchens mest effektive brandsikring? Moeskjaer ApS har specialiseret sig i brandsikring for erhverskunder, fx for hotel- og restaurationsbranchen, fødevareindustrien samt lagrer og laboratorier i hele Danmark. Vi importerer de bedste produkter fra Tyskland. 

Moeskjaer ApS står for montering i både stor og mindre skala. Derudover udfører vi naturligvis service og reparation af din branddør, hvis noget skulle være i vejen med den.

EI260 – den sikreste branddør på markedet

Som det eneste firma i Danmark har vi certificerede montører til montering af EI260, som er den sikreste branddør til frost- og kølerum, du kan få i øjeblikket. Vores montører lever op til de nyeste standarter og regler på området, og vi sørger for kontinuerligt at efteruddanne vores ansatte – sikkerhed er nemlig en førsteprioritet.

EI260 er en tung dør på hængsler, der kan tilpasses din virksomheds eller bygnings individuelle behov.

​Få rådgivning af specialister

Er du i tvivl om, hvilken type branddør er den rette for din bygning? Moeskjaer ApS tilbyder kompetent vejledning og rådgivning, og hjælper gerne med at holde det fulde overblik i dit projekt. 

Brandsikring kan løses på mange måder, og med vores ekspertise indenfor området kan vi guide dig til hvilken løsning, der giver bedst mening i din situation.

Kontakt os for yderligere informationer

Hvis du ønsker at høre mere om vores udvalg af branddør, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med vejledning om priser og andre detaljer i dit projekt, og så kan vi efter første samtale hurtigt give et overslag på en pris.

Du kan fange os på tlf. 65 99 23 32 eller e-mail info@moeskjaer.com.