Køle- og frostlager leveres, monteres og etableres

​Få monteret et spritnyt kølelager fra Moeskjær ApS

​Der er mange forskellige industrier, der har behov for opbevaring med køl og frost. Få leveret og installeret dit køl- og frostlager af Moeskj​aer ApS, så er du også sikret efterfølgende service og reparation.

Vi er specialiserede i alle dele af processen. Lige fra installation af modelrum, isolation af frost- og kølelager med industripaneler samt monteringen af brandsikre døre.

Vi arbejder for en bred vifte af kunder inden for medicinal-, fødevare- og maskinindustrien, og vi kan tilbyde en meget lav temperatur på helt ned til minus 72 grader. Vi tilbyder montering i hele Danmark – og hvad gælder installation af kølelager, så ligger vores erfaring hovedsageligt i arbejdet med store rum og store projekter.

Industripaneler til køle- og frostlager på ned til minus 72 grader

Vi benytter industripaneler fra tyske Roma til etablering af køle- og frostlager. Det er et komplet system af vedligeholdelsesfrie vægpaneler, hvor der samtidig er et stort udbud af tilbehør. Panelerne har en lang levetid og er i høj kvalitet, hvad angår krav til bygningsfysik- og statik.

Industripanelerne er isoleret med PIR-skum, som er både højisolerende og brandhæmmende. Det hindrer blandt andet, at der opstår kuldebroer, således bygningsdelene kan blive beskadiget.

Derudover kan de sikre en temperatur på helt ned til minus 72 grader.

Panelerne består af stål og PIR-skum. De har en bredde på 1150 mm og en tykkelse på 45-220 mm. De brandtekniske euroklassifikation er B-s1, d0 samt B-s2, d0 / EI30* samt EI60**. Vi kan montere dem både lodret og vandret.

Et frostlager med industripaneler lever op til kravene for fødevaregodkendelse. Samtidig er de certificeret inden for gældende EU-standarder.

Vores frost- og kølelagre er med andre ord et produkt i yderst høj kvalitet, og vi tilbyder gerne professionel rådgivning i at vælge den rette løsning.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne ud til et møde for at få en snak om etablering af et frost- eller kølelager. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på det ønskede lager og den ønskede temperatur. Vi monterer industripaneler på både beton og jern, så du kan være sikker på, at vi kan finde den rette løsning til din virksomhed. Ring gerne til os på telefon 65 99 23 32. Du kan naturligvis også skrive til e-mail info@moeskjaer.com.

Industripaneler

​Roma PIR paneler er et komplet system af vedligeholdelsesfri vægpaneler samt et stort udbud af tilbehør og installationsmuligheder. Panelernes konstruktionsystem sikrer en nem montering, lang levetid samt en høj kvalitet hvad, angår krav til bygningsfysik- og statik.

Industripaneler med PIR skum er både højisolerende og brandhæmmende.

Panelerne kan monteres både lodret og vandret.

Bredde: 1150 mm

Tykkelse: 45 – 220 mm

Materiale: Stålplade / PIR skum

Brandteknisk Euroklassifikation: B-s1 d0, B-s2 d0 / EI30* samt EI60**

Industripaneler

Hos Moeskjaer har vi igennem flere generationer udviklet vores løsninger til den skandinaviske køleindustri

Vi arbejder udelukkende med køle- og fryserum, men kan levere et stor udvalg af forskellige døre, porte, sikringer, paneler og lignende til mange forskellige køle- og fryserum. Vi hører altid gerne fra dig, hvis du ønsker hjælp til en løsning, der passer til netop dit køle- eller fryserum.​

Specialister med bred erfaring

Moeskjaer ApS har 25 års erfaring inden for køle- og fryselementer til dansk erhverv.
​Vi besidder stor know-how og kan rådgive dig og din virksomhed inden for jeres behov.

25 års erfaring i branchen

Vi besidder stor erfaring inden for køle- og frysebranchen for virksomheder.

Alsidige løsninger til erhverv

Vi har gennem årene serviceret en lang række virksomheder med vores løsninger.

Stærke priser på sortiment

Vi tilbyder gode priser på kvalitetsbevidste produkter inden for køle/frys og brand.

Vi har mere end 300 følgere på Facebook

Følg os på Facebook og LinkedIn

På vores Facebook og LinkedIn kan du følge med i vores seneste projekter, og måske endda blive inspireret til dit næste projekt.

Moeskjaer ApS

Stationsvej 163A, 5792 Årslev​

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 6599 2332

E-mail: info@moeskjaer.com

CVR​: 32938574

Facebook ​ |  Linkedin

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – torsdag: 07.30 – 16.00

Fredag: 07.30 –14.00

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.