Køl og frys

Industripaneler ned til minus 72 grader

Køl- og frostlager leveres, monteres og etableres

​Der er mange forskellige industrier, der har behov for opbevaring med køl og frost. Få leveret og installeret dit køl- og frostlager af Moeskj​aer ApS, så er du også sikret efterfølgende service og reparation. 

Vi er specialiserede i alle led i processen; installation af modulrum i større konstruktioner, isolation af fr​ostrum og kølerum med industripaneler montering af brandsikre døre.

Vi arbejder for en bred vifte af kunder inden for medicinal-, fødevare- og maskinindustrien, og vi kan tilbyde en meget lav temperatur på helt ned til minus 72 grader. Vi tilbyder montering i hele Danmark – og hvad gælder installation af køl- og fryselager, så ligger vores erfaring hov

edsageligt i arbejdet med store rum og store projekter.


Industripaneler til køl- og frostlager på ned til minus 72 grader

Vi benytter industripaneler fra Roma til etablering af køl- og frostlager. Det er et komplet system af vedligeholdelsesfrie vægpaneler, hvor der samtidig er et stort udbud af tilbehør. Panelerne har en lang levetid og er i høj kvalitet, hvad angår krav til bygningsfysik- og statik.

Industripanelerne er isoleret med PIR-skum, som er både højisolerende og brandhæmmende. Det hindrer blandt andet, at der opstår kuldebroer, således bygningsdelene kan blive beskadiget. 

Derudover kan de sikre en temperatur på helt ned til minus 72 grader.

Panelerne består af stål og PIR-skum. De har en bredde på 1150 mm og en tykkelse på 45-220 mm. De brandtekniske euroklassifikation er B-s1, d0 samt B-s2, d0 / EI30* samt EI60**. Vi kan montere dem både lodret og vandret.

Et køl- og frostlager med industripaneler lever op til kravene for fødevaregodkendelse. Samtidig er de certificeret inden for gældende EU-standarder.

Vores kølerum​ og frostrum er med andre ord et produkt i yderst høj kvalitet, og vi tilbyder gerne professionel rådgivning i at vælge den rette løsning.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne ud til et møde for at få en snak om etablering af et køl- og frostlager. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på det ønskede lager og den ønskede temperatur. 

Vi bygger i både stål, beton og forskellige former for paneler, fx tagpaneler, så du kan være sikker på, at vi kan finde den rette løsning til din virksomhed.

Ring gerne til os på telefon 65 99 23 32. Du kan naturligvis også skrive til e-mail info@moeskjaer.com.

INDUSTRIPANELER

​Roma PIR paneler er et komplet system af vedligeholdelsesfri vægpaneler samt et stort udbud af tilbehør og installationsmuligheder. Panelernes konstruktionsystem sikrer en nem montering, lang levetid samt en høj kvalitet hvad, angår krav til bygningsfysik- og statik.

Industripaneler med PIR skum er både højisolerende og brandhæmmende.

Panelerne kan monteres både lodret og vandret.

Bredde: 1150 mm

Tykkelse: 45 – 220 mm

Materiale: Stålplade / PIR skum

Brandteknisk Euroklassifikation: B-s1 d0, B-s2 d0 / EI30* samt EI60**