Hos Moeskjaer har vi igennem flere generationer udviklet vores løsninger til den skandinaviske køleindustri

Vi arbejder udelukkende med køle- og fryserum, men kan levere et stor udvalg af forskellige døre, porte, sikringer, paneler og lignende til mange forskellige køle- og fryserum. Vi hører altid gerne fra dig, hvis du ønsker hjælp til en løsning, der passer til netop dit køle- eller fryserum.​

Moeskjær ApS er din partner inden for brandsikring

​Vi er specialister i brandsikring af byggeri og industri

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan du kan forbedre din virksomhed med hensyn til brandsikring? Med en stigende efterspørgsel efter kvalitetsbrandsikring inden for industri og byggeri, er det essentielt at vælge den rette samarbejdspartner. Hos Moeskjær ApS specialiserer vi os i den nyeste teknologi inden for brandsikring og tilbyder skræddersyede løsninger, der matcher netop din virksomheds behov, hvad end det er i fødevareindustrien, medicinalindustrien eller noget helt tredje.

Vores fokus på kvalitet, innovation og bæredygtighed gør os til dit foretrukne valg, når det handler om brandsikring. Og vi opererer naturligvis i hele Danmark.

Vi tilbyder komplet brandsikring af byggeri og industri

Vores mange års erfaring kombineret med vores dybtgående forståelse for industrisikkerhed, gør os i stand til at levere de bedste løsninger inden for brandsikring, hvad end der er tale om etageadskillelse, ventilationsanlæg eller brandporte. Du kan blandt andet læse mere om vores EN13501-godkendte brandporte her.

Vi forstår, at hver kunde har unikke behov, og vores fagudlærte medarbejdere arbejder på højtryk for at sikre, at hver løsning vi leverer, overgår forventningerne. Hvorfor nøjes med det ordinære, når du kan få det bedste? Vi prioriterer din virksomheds sikkerhed og effektivitet.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak

Har du spørgsmål til, hvad vi kan tilbyde din virksomhed inden for brandsikring, så kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan assistere dig, og lad os sammen skabe sikrere og mere effektive løsninger for din virksomhed. Kontakt Moeskjær ApS på telefon 65 99 23 32 eller e-mail info@moeskjaer.com, så vender vi hurtigst muligt tilbage med yderligere informationer.

Specialister med bred erfaring

Moeskjaer ApS har 25 års erfaring inden for køle- og fryselementer til dansk erhverv.
​Vi besidder stor know-how og kan rådgive dig og din virksomhed inden for jeres behov.

25 års erfaring i branchen

Vi besidder stor erfaring inden for køle- og frysebranchen for virksomheder.

Alsidige løsninger til erhverv

Vi har gennem årene serviceret en lang række virksomheder med vores løsninger.

Stærke priser på sortiment

Vi tilbyder gode priser på kvalitetsbevidste produkter inden for køle/frys og brand.

Vi har mere end 200 følgere

Følg os på Facebook

På vores Facebookside kan du følge med i vores seneste projekter, og måske endda blive inspireret til dit næste projekt.

form-pic

​Kontakt Moeskjaer ApS i dag og hør mere om vores kølerumsløsninger til erhverv

Har du brug for hjælp til leveringen og montering af køle- eller frostrum, er du kommet til helt rette sted. Vi leverer og monterer udelukkende køle- og frostrum, der er højt isoleret, og som kan holde frys inde og tilmed klare brand.

Har du brug for mere information, eller vil du høre om vores fordelagtige priser, kan du kontakte osinfo@moeskjaer.com eller ringe til os på telefon +45 6599 2332. Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Moeskjaer ApS

Stationsvej 163A, 5792 Årslev​

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 6599 2332

E-mail: info@moeskjaer.com

CVR​: 32938574

Facebook ​ |  Linkedin

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – torsdag: 07.30 – 16.00

Fredag: 07.30 –14.00

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.