Moeskjaer

Industribyggeri

Facader og tag til haller og andet industribyggeri

Hos Moeskjær ApS er vi eksperter i projektering og montering af facade- og tagløsninger og facadebeklædning i paneler i forbindelse med hal- og industribyggeri. Vi har mange kunder inden for mange brancher såsom fødevareindustrien, medicinalsektoren, industrivirksomheder og værksteder m.v. Vi leverer og monterer i hele Danmark.

Komplette løsninger med facader og tage

Vi har mere end 25 års erfaring i rådgivning, dimensionering og salg af komplette facadeløsninger til industrien. Vi tegner, konstruerer og bygger komplette facadeløsninger. Vi kan levere et komplet system af væg- og tagpaneler, isolerede døre såvel som et stort udbud af tilbehør og installationsmuligheder.

Vi kan blandt andet tilbyde industripaneler fra Roma. Panelerne har en lang levetid og er samtidig i en høj kvalitet, hvad angår krav til bygningsfysik- og statik. Alle facade- og tagpaneler er både højisolerende og brandhæmmende.

Kontakt os for at høre mere om isolering af facade- og tagpaneler og facaderenovering

Vi er altid klar til en snak om vores løsning inden for industribyggeri. Vi kommer gerne ud til et møde, hvor vi gennemgår jeres ønsker og behov, samt forventninger til priser og budgettet. Derpå kan vi komme med et eller flere forslag, samt et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 65 99 23 32, eller du kan vælge at skrive til e-mail info@moeskjaer.com.