Moeskjaer

Facader til industribyggeri

FM Approval af vores industripaneler til industrien

Hos ​Moeskjaer ApS har vi mere end 25 års erfaring inden for blandt andet rådgivning, dimensionering, tegning og salg af komplette løsninger til industrien. Alle vores løsninger har fået et FM Approval-mærke, og du kan downloade vores certifikat nederst på denne side. 

Vi kan levere et komplet system af industripaneler i form af væg, gulv, facader og tagpaneler samt tilbehør fra Roma i hele landet. Derudover kan vi også levere isolerende døre og porte fra Cool it.

FM godkendelse af vores produkter

En FM godkendelse er en international certificering fra tredjepart, der anvendes i forbindelse med godkendelse af industrielle og kommercielle produkter. Det kan for eksempel være:

  • ​Brandbeskyttelsesudstyr
  • ​Bekæmpelsesudstyr
  • ​Udstyr til gas- og røgdetektion
  • ​Elektronisk udstyr

Når produktet har fået en FM Approval, kan det både anvendes til almindelige såvel som farlige områder.

Industrielle såvel som kommercielle virksomheder i hele verden er afhængige af produkter, der har fået en FM godkendelse, og som er testet igennem for de pågældende specifikationer. Dette er for at kunne beskytte deres ejendomme mod potentielle tab.

Når du vælger et produkt, der er FM godkendt, så kan du regne med, at der er tale om et produkt, der er i overensstemmelse med de højeste standarder. Et FM Approved-certifikat fortæller, at produktet er blevet gennemtestet og afprøvet, og at det er bakket op af videnskabelig forskning.

Kontakt os og hør mere om vores produkter med FM Approval-certifikat

Kunne du tænke dig at høre mere om vores forskellige produkter til industrien med en FM godkendelse, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på industripaneler, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 65 99 23 32 eller ved at skrive til vores e-mail info@moeskjaer.com.