Hos Moeskjaer har vi igennem flere generationer udviklet vores løsninger til den skandinaviske køleindustri

Vi arbejder udelukkende med køle- og fryserum, men kan levere et stor udvalg af forskellige døre, porte, sikringer, paneler og lignende til mange forskellige køle- og fryserum. Vi hører altid gerne fra dig, hvis du ønsker hjælp til en løsning, der passer til netop dit køle- eller fryserum.​

FM Approval af vores industripaneler til industrien

Hos ​Moeskjaer ApS har vi mere end 25 års erfaring inden for blandt andet rådgivning, dimensionering, tegning og salg af komplette løsninger til industrien. Alle vores løsninger har fået et FM Approval-mærke, og du kan downloade vores certifikat nederst på denne side. 

Vi kan levere et komplet system af industripaneler i form af væg, gulv, facader og tagpaneler samt tilbehør fra Roma i hele landet. Derudover kan vi også levere isolerende døre og porte fra Cool it.

FM godkendelse af vores produkter

En FM godkendelse er en international certificering fra tredjepart, der anvendes i forbindelse med godkendelse af industrielle og kommercielle produkter. Det kan for eksempel være:

  • ​Brandbeskyttelsesudstyr
  • ​Bekæmpelsesudstyr
  • ​Udstyr til gas- og røgdetektion
  • ​Elektronisk udstyr

Når produktet har fået en FM Approval, kan det både anvendes til almindelige såvel som farlige områder.

Industrielle såvel som kommercielle virksomheder i hele verden er afhængige af produkter, der har fået en FM godkendelse, og som er testet igennem for de pågældende specifikationer. Dette er for at kunne beskytte deres ejendomme mod potentielle tab.

Når du vælger et produkt, der er FM godkendt, så kan du regne med, at der er tale om et produkt, der er i overensstemmelse med de højeste standarder. Et FM Approved-certifikat fortæller, at produktet er blevet gennemtestet og afprøvet, og at det er bakket op af videnskabelig forskning.

Kontakt os og hør mere om vores produkter med FM Approval-certifikat

Kunne du tænke dig at høre mere om vores forskellige produkter til industrien med en FM godkendelse, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på industripaneler, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 65 99 23 32 eller ved at skrive til vores e-mail info@moeskjaer.com.

Se hvad vi tilbyder inden for industribyggeri herunder

Specialister med bred erfaring

Moeskjaer ApS har 25 års erfaring inden for køle- og fryselementer til dansk erhverv.
​Vi besidder stor know-how og kan rådgive dig og din virksomhed inden for jeres behov.

25 års erfaring i branchen

Vi besidder stor erfaring inden for køle- og frysebranchen for virksomheder.

Alsidige løsninger til erhverv

Vi har gennem årene serviceret en lang række virksomheder med vores løsninger.

Stærke priser på sortiment

Vi tilbyder gode priser på kvalitetsbevidste produkter inden for køle/frys og brand.

Vi har mere end 300 følgere på Facebook

Følg os på Facebook og LinkedIn

På vores Facebook og LinkedIn kan du følge med i vores seneste projekter, og måske endda blive inspireret til dit næste projekt.

form-pic

​Kontakt Moeskjaer ApS i dag og hør mere om vores kølerumsløsninger til erhverv

Har du brug for hjælp til leveringen og montering af køle- eller frostrum, er du kommet til helt rette sted. Vi leverer og monterer udelukkende køle- og frostrum, der er højt isoleret, og som kan holde frys inde og tilmed klare brand.

Har du brug for mere information, eller vil du høre om vores fordelagtige priser, kan du kontakte osinfo@moeskjaer.com eller ringe til os på telefon +45 6599 2332. Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Moeskjaer ApS

Stationsvej 163A, 5792 Årslev​

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 6599 2332

E-mail: info@moeskjaer.com

CVR​: 32938574

Facebook ​ |  Linkedin

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – torsdag: 07.30 – 16.00

Fredag: 07.30 –14.00

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.