Vi tilbyder som de eneste i Danmark -80 graders fryserum

​Investér i et topmoderne -80 graders rum fra Moeskjær ApS

Der findes mange industrier, der kræver opbevaring ved ekstremt lave temperaturer. Og som noget helt nyt tilbyder vi som de første i Danmark fryserum med en temperatur helt ned til -80 grader.

Når du vælger, at få Moeskjær ApS til at levere og installere dit nye ultra-lavtemperatur fryserum, så følger der naturligvis efterfølgende service og reparationer med fra vores fagudlærte medarbejdere. Vores ekspertise spænder nemlig over hele installationsprocessen – fra opsætning af modulopdelte rum til isolering af fryserummet samt montering af brandsikre døre.

Vores arbejde strækker sig over et bredt spektrum af kunder fra biotek-, medicinal- og fødevareindustrien. Vi leverer løsninger, der garanterer ultra-lavtemperaturer ned til -80 grader, og vi står klar til montage over hele Danmark.

Industripaneler til ultra-lavtemperatur fryserum ned til -80 grader

Til konstruktionen af ultra-lavtemperatur fryserum benytter vi innovative og holdbare industripaneler fra tyske Roma, som er designet til en lang levetid og som sikrer en konstant temperatur i fryserummet på ned til -80 grader.

Isoleringen i industripanelerne er både højisolerende og brandhæmmende, hvilket forhindrer kuldebroer og potentielle skader på konstruktionen.

Vores -80 grader fryserum med industripaneler opfylder naturligvis alle krav for opbevaring af fødevare og medicin og er naturligvis certificeret efter gældende EU-standarder.

Vi tilbyder professionel rådgivning for at sikre, at du vælger den rette løsning til dine specifikke behov.

Kontakt os og hør mere om vores -80 graders rum

Vi kommer gerne ud til et møde i din virksomhed for at fortælle mere om vores innovative -80 graders rum. Derefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud tilpasset nøjagtigt din virksomheds ønskede specifikationer og ønsker. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 65 99 23 32, eller du kan skrive til vores e-mail på info@moeskjaer.com.

Hos Moeskjaer har vi igennem flere generationer udviklet vores løsninger til den skandinaviske køleindustri

Vi arbejder udelukkende med køle- og fryserum, men kan levere et stor udvalg af forskellige døre, porte, sikringer, paneler og lignende til mange forskellige køle- og fryserum. Vi hører altid gerne fra dig, hvis du ønsker hjælp til en løsning, der passer til netop dit køle- eller fryserum.​

Specialister med bred erfaring

Moeskjaer ApS har 25 års erfaring inden for køle- og fryselementer til dansk erhverv.
​Vi besidder stor know-how og kan rådgive dig og din virksomhed inden for jeres behov.

25 års erfaring i branchen

Vi besidder stor erfaring inden for køle- og frysebranchen for virksomheder.

Alsidige løsninger til erhverv

Vi har gennem årene serviceret en lang række virksomheder med vores løsninger.

Stærke priser på sortiment

Vi tilbyder gode priser på kvalitetsbevidste produkter inden for køle/frys og brand.

Vi har mere end 300 følgere på Facebook

Følg os på Facebook og LinkedIn

På vores Facebook og LinkedIn kan du følge med i vores seneste projekter, og måske endda blive inspireret til dit næste projekt.

Moeskjaer ApS

Stationsvej 163A, 5792 Årslev​

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 6599 2332

E-mail: info@moeskjaer.com

CVR​: 32938574

Facebook ​ |  Linkedin

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – torsdag: 07.30 – 16.00

Fredag: 07.30 –14.00

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.