Hos Moeskjaer har vi igennem flere generationer udviklet vores løsninger til den skandinaviske køleindustri

Vi arbejder udelukkende med køle- og fryserum, men kan levere et stor udvalg af forskellige døre, porte, sikringer, paneler og lignende til mange forskellige køle- og fryserum. Vi hører altid gerne fra dig, hvis du ønsker hjælp til en løsning, der passer til netop dit køle- eller fryserum.​

​Facader til haller og andet industribyggeri

​Hos Moeskjaer ApS er vi eksperter i projektering og montering af facadeløsninger og facadebeklædning i Roma facadepaneler i forbindelse med hal- og industribyggeri. Vi har mange kunder inden for mange brancher såsom fødevareindustrien, medicinalsektoren, industrivirksomheder og værksteder m.v. Vi lever og monterer i hele Danmark.

Komplette løsninger med facader og tage

Vi har mere end 25 års erfaring i rådgivning, dimensionering og salg af komplette facadeløsninger til industrien. Vi tegner, konstruerer og bygger komplette facadeløsninger i industripaneler. Vi kan levere et komplet system af facadepaneler samt et stort udbud af tilbehør.

Vi kan blandt andet tilbyde Facadepaneler fra Roma. Panelerne har en lang levetid og er samtidig i en høj kvalitet, hvad angår krav til bygningsfysik- og statik. Alle facadepaneler er både højisolerende og brandhæmmende.

Isolerende paneler til klimaskærme

Der findes mange tiltag, som kan forbedre en bygnings klimaskærm​, heriblandt kan det gøre en stor forskel på indeklimaet og varmeregningen at opgradere bygningens facade med en effektive klimaskærme. Klimaskærme er alt det, der skiller bygningens indre og ydre, fx isolering af vægge, tag, vinduer og loft. Vores industripaneler til facader kan med fordel benyttes som klimaskærme, da de er isolerende og holdbare.

Det er ikke kun vigtigt at opdatere bygningens klimaskærme på grund af indeklimaet og varmeregningen, men også af hensyn til bygningens erhvervs- eller industrimæssige formål. Korrekt isolering sørger for at holde en stabil temperatur, så der holdes på varmen om vinteren, skærmes mod vind og vejr og sikres en stabil, kølig temperatur om sommeren, når solen står ind ad vinduerne. Det er vigtigt med klimaskærme i en bygning, der skal bruges til temperatursensitive formål.


Kontakt os for at høre mere om isolering af facader

Vi er altid klar til en snak om vores løsninger inden for industribyggeri. Vi kommer gerne ud til et møde, hvor vi gennemgår jeres ønsker og behov samt forventninger til priser og budgetter. Derpå kan vi komme med et eller flere forslag samt et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 65 99 23 32, eller du kan vælge at skrive til e-mail info@moeskjaer.com.

Specialister med bred erfaring

Moeskjaer ApS har 25 års erfaring inden for køle- og fryselementer til dansk erhverv.
​Vi besidder stor know-how og kan rådgive dig og din virksomhed inden for jeres behov.

25 års erfaring i branchen

Vi besidder stor erfaring inden for køle- og frysebranchen for virksomheder.

Alsidige løsninger til erhverv

Vi har gennem årene serviceret en lang række virksomheder med vores løsninger.

Stærke priser på sortiment

Vi tilbyder gode priser på kvalitetsbevidste produkter inden for køle/frys og brand.

Vi har mere end 200 følgere

Følg os på Facebook

På vores Facebookside kan du følge med i vores seneste projekter, og måske endda blive inspireret til dit næste projekt.

form-pic

​Kontakt Moeskjaer ApS i dag og hør mere om vores kølerumsløsninger til erhverv

Har du brug for hjælp til leveringen og montering af køle- eller frostrum, er du kommet til helt rette sted. Vi leverer og monterer udelukkende køle- og frostrum, der er højt isoleret, og som kan holde frys inde og tilmed klare brand.

Har du brug for mere information, eller vil du høre om vores fordelagtige priser, kan du kontakte osinfo@moeskjaer.com eller ringe til os på telefon +45 6599 2332. Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Moeskjaer ApS

Stationsvej 163A, 5792 Årslev​

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 6599 2332

E-mail: info@moeskjaer.com

CVR​: 32938574

Facebook ​ |  Linkedin

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – torsdag: 07.30 – 16.00

Fredag: 07.30 –14.00

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.