Moeskjaer

Facader til Industribyggeri​

​Facader til haller og andet industribyggeri

​Hos Moeskjaer ApS er vi eksperter i projektering og montering af facadeløsninger og facadebeklædning i Roma facadepaneler i forbindelse med hal- og industribyggeri. Vi har mange kunder inden for mange brancher såsom fødevareindustrien, medicinalsektoren, industrivirksomheder og værksteder m.v. Vi lever og monterer i hele Danmark.

Komplette løsninger med facader og tage

Vi har mere end 25 års erfaring i rådgivning, dimensionering og salg af komplette facadeløsninger til industrien. Vi tegner, konstruerer og bygger komplette facadeløsninger i industripaneler. Vi kan levere et komplet system af facadepaneler samt et stort udbud af tilbehør.

Vi kan blandt andet tilbyde Facadepaneler fra Roma. Panelerne har en lang levetid og er samtidig i en høj kvalitet, hvad angår krav til bygningsfysik- og statik. Alle facadepaneler er både højisolerende og brandhæmmende.

Isolerende paneler til klimaskærme

Der findes mange tiltag, som kan forbedre en bygnings klimaskærm​, heriblandt kan det gøre en stor forskel på indeklimaet og varmeregningen at opgradere bygningens facade med en effektive klimaskærme. Klimaskærme er alt det, der skiller bygningens indre og ydre, fx isolering af vægge, tag, vinduer og loft. Vores industripaneler til facader kan med fordel benyttes som klimaskærme, da de er isolerende og holdbare.

Det er ikke kun vigtigt at opdatere bygningens klimaskærme på grund af indeklimaet og varmeregningen, men også af hensyn til bygningens erhvervs- eller industrimæssige formål. Korrekt isolering sørger for at holde en stabil temperatur, så der holdes på varmen om vinteren, skærmes mod vind og vejr og sikres en stabil, kølig temperatur om sommeren, når solen står ind ad vinduerne. Det er vigtigt med klimaskærme i en bygning, der skal bruges til temperatursensitive formål.


Kontakt os for at høre mere om isolering af facader

Vi er altid klar til en snak om vores løsninger inden for industribyggeri. Vi kommer gerne ud til et møde, hvor vi gennemgår jeres ønsker og behov samt forventninger til priser og budgetter. Derpå kan vi komme med et eller flere forslag samt et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 65 99 23 32, eller du kan vælge at skrive til e-mail info@moeskjaer.com.