​Røglem til køle- og frostrum og frostlagre

Skal vi stå for konstruktionen af dit frostlager eller køle-fryse-rum? Med en røglem i taget af dit rum sikrer du dig i tilfælde af brand – og naturligvis med en konstruktion, der lever op til alle krav og regulativer på området. Med vores store erfaring kan Moeskjaer ApS være med til at sikre din virksomhed mod store brandskader.

Hvordan virker en røglem?

Der er mange forholdsregler, der skal overholdes, når man har et køle- og frostrum – uanset størrelse. En af de vigtigste er regler for brandsikkerhed. Vi importerer og monterer både branddør, brandport og røglem i form af en stållem, der åbner automatisk i tilfælde af brand og leder røgen ud af køle- og fryserummet.

Konstruktioner som en røglem sidder i loftet af køle- frostrummet, og suppleres med en brandsikret dør. En røglem har et såkaldt smelteled, der detekterer varmen eller branden og reagerer ved enten at åbne eller lukke. Det er vigtigt med flere former for brandsikring, og en inddeling i brandsektioner er altafgørende for sikkerheden.​

Kontakt os i dag for at høre mere

Hvis du vil høre om vores løsninger indenfor godkendt brandsikring, såsom montering og installation af røglem, så kan du kontakte os telefonisk eller skriftligt. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål og kommer med vejledning der lever op til alle krav og standarter. Du kan henvende dig på telefon 65 99 23 32 eller e-mail info@moeskjaer.com, så vender vi snarest mulig tilbage med flere informationer.​

Specialister med bred erfaring

Moeskjaer ApS har 25 års erfaring inden for køle- og fryselementer til dansk erhverv.
​Vi besidder stor know-how og kan rådgive dig og din virksomhed inden for jeres behov.

25 års erfaring i branchen

Vi besidder stor erfaring inden for køle- og frysebranchen for virksomheder.

Alsidige løsninger til erhverv

Vi har gennem årene serviceret en lang række virksomheder med vores løsninger.

Stærke priser på sortiment

Vi tilbyder gode priser på kvalitetsbevidste produkter inden for køle/frys og brand.

Vi har mere end 200 følgere

Følg os på Facebook

På vores Facebookside kan du følge med i vores seneste projekter, og måske endda blive inspireret til dit næste projekt.

form-pic

​Kontakt Moeskjaer ApS i dag og hør mere om vores kølerumsløsninger til erhverv

Har du brug for hjælp til leveringen og montering af køle- eller frostrum, er du kommet til helt rette sted. Vi leverer og monterer udelukkende køle- og frostrum, der er højt isoleret, og som kan holde frys inde og tilmed klare brand.

Har du brug for mere information, eller vil du høre om vores fordelagtige priser, kan du kontakte osinfo@moeskjaer.com eller ringe til os på telefon +45 6599 2332. Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Moeskjaer ApS

Stationsvej 163A, 5792 Årslev​

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 6599 2332

E-mail: info@moeskjaer.com

CVR​: 32938574

Facebook ​ |  Linkedin

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – torsdag: 07.30 – 16.00

Fredag: 07.30 –14.00

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.