Branddøre, porte og røglem

​Røglem

​Røglem til køle- og frostrum og frostlagre

Skal vi stå for konstruktionen af dit frostlager eller køle-fryse-rum

Med en røglem i taget af dit rum sikrer du dig i tilfælde af brand – og naturligvis med en konstruktion, der lever op til alle krav og regulativer på området. 

Med vores store erfaring kan Moeskjaer ApS være med til at sikre din virksomhed mod store brandskader.

Hvordan virker en røglem?

Der er mange forholdsregler, der skal overholdes, når man har et køle- og frostrum – uanset størrelse. 

En af de vigtigste er regler for brandsikkerhed. Vi importerer og monterer både branddør, brandport og røglem i form af en stållem, der åbner automatisk i tilfælde af brand og leder røgen ud af køle- og fryserummet.

Konstruktioner som en røglem sidder i loftet af køle- frostrummet, og suppleres med en brandsikret dør. En røglem har et såkaldt smelteled, der detekterer varmen eller branden og reagerer ved enten at åbne eller lukke. Det er vigtigt med flere former for brandsikring, og en inddeling i brandsektioner er altafgørende for sikkerheden.​

Kontakt os i dag for at høre mere

Hvis du vil høre om vores løsninger indenfor godkendt brandsikring, såsom montering og installation af røglem, så kan du kontakte os telefonisk eller skriftligt. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål og kommer med vejledning der lever op til alle krav og standarter.

Du kan henvende dig på telefon 65 99 23 32 eller e-mail info@moeskjaer.com, så vender vi snarest mulig tilbage med flere informationer.​