​Moeskjaer

Industribyggeri​

​Særkonstruktioner til medicinal virksomheder

Når der skal etableres nyt medicinal-laboratorium eller medicinlager, er der mange forskellige, særdeles individuelle behov at tage højde for. Moeskjaer ApS har mange års erfaring med konstruktion af laboratorier og afkølede lagerrum, og vi ved, at i en branche som medicinal-leverandør er man underlagt mange strenge krav og regler hvad angår indretning og sikkerhed. 

Vi har i mange år været med til at bygge laboratorier og lagermoduler for virksomheder og firmaer i hele Danmark, der har brug for helt særligt tilpassede løsninger indenfor bl.a. kølerum og brandsikring.

En helhedsløsning til medicinal- og fødevareindustrien

Rustfri overflader, vaskbare vægge og indbyggede køleelementer er nogle af de ting, der er hovedelementet i konstruktionen af modulrum eller lager til medicinal- og fødevareindustrien. Vi kan stå for hele projektet – vi tilbyder nemlig en samlet løsning med materialer i højeste kvalitet. 

Vi importerer både moduler fra Coolit og Fancold, alt efter hvor stor en konstruktion, vi skal bygge. Hvor Coolit producerer elementer til brug i stor skala, så kan modulerne fra Fancold bedst svare sig til de mindre projekter, og er i øvrigt også de prisøkonomisk bedste på markedet.

Egen tegner sikrer individualitet

Hvis konstruktionen skal benyttes til opbevaring af fx medicin eller piller, så er den rette køleløsning enormt vigtig. For medicinal firmaer er kun det bedste godt nok – og den vare leverer vi. Moeskjaer kan montere både gulve, vægge, porte, loft og løsninger indenfor brandsikring af kølerum, og vi har vores egen tegner, så du kan få implementeret et design, der passer til virksomheden.

Kontakt os for at høre mere om vores medicinal løsninger

Hvis du har spørgsmål til vores løsninger indenfor køl, frys og opbevaring for medicinal firmaer, så er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer gerne på spørgsmål vedr. priser, materialer m.m.

Du kan henvende dig pr. telefon 65 99 23 32 eller e-mail info@moeskjaer.com, så vender vi snarest mulig tilbage med flere informationer.