Hos Moeskjaer har vi igennem flere generationer udviklet vores løsninger til den skandinaviske køleindustri

Vi arbejder udelukkende med køle- og fryserum, men kan levere et stor udvalg af forskellige døre, porte, sikringer, paneler og lignende til mange forskellige køle- og fryserum. Vi hører altid gerne fra dig, hvis du ønsker hjælp til en løsning, der passer til netop dit køle- eller fryserum.​

​Særkonstruktioner til medicinal virksomheder

Når der skal etableres nyt medicinal-laboratorium eller medicinlager, er der mange forskellige løsninger, og individuelle behov at tage højde for. Moeskjaer ApS har mange års erfaring med konstruktion af laboratorier og køle- og frostlager, til medicinal virksomheder og vi ved, at i denne branche er man underlagt mange strenge krav og regler hvad angår opbygning og brandsikkerhed. Vi har været med til at bygge laboratorier og køle- og frostlager for virksomheder og firmaer i hele Danmark, der har brug for helt særligt tilpassede løsninger indenfor dette.

En helhedsløsning til medicinal- og fødevareindustrien

Vi kan stå for hele projektet – vi tilbyder nemlig en samlet løsning med materialer i højeste kvalitet. Vi importerer både kvalitetsdøre fra Cool it, modulrum fra Fancold og industripaneler fra Roma. Når du vælger Moeskjaer ApS som samarbejdspartner, så får du en specialiseret gruppe fagfolk, der har stor viden om de nyeste løsninger indenfor projektering, tegning og montering af døre. modulrum og industripaneler. 

Kontakt os for at høre mere om vores medicinal løsninger

Vi ser meget frem til at høre om din opgave – vi tilbyder nemlig vores ekspertise indenfor konstruktion og montering til både store og små projekter. Med egen medarbejder der tegner og montere har vi en yderst erfaren stab der kan finde den helt rette løsning til alle de særlige behov.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller priser, så tager vi gerne en uforpligtende snak om projektet. Du kan henvende dig pr. telefon 65 99 23 32 eller e-mail info@moeskjaer.com, så vender vi snarest mulig tilbage med flere informationer.

Specialister med bred erfaring

Moeskjaer ApS har 25 års erfaring inden for køle- og fryselementer til dansk erhverv.
​Vi besidder stor know-how og kan rådgive dig og din virksomhed inden for jeres behov.

25 års erfaring i branchen

Vi besidder stor erfaring inden for køle- og frysebranchen for virksomheder.

Alsidige løsninger til erhverv

Vi har gennem årene serviceret en lang række virksomheder med vores løsninger.

Stærke priser på sortiment

Vi tilbyder gode priser på kvalitetsbevidste produkter inden for køle/frys og brand.

Vi har mere end 300 følgere på Facebook

Følg os på Facebook og LinkedIn

På vores Facebook og LinkedIn kan du følge med i vores seneste projekter, og måske endda blive inspireret til dit næste projekt.

form-pic

​Kontakt Moeskjaer ApS i dag og hør mere om vores kølerumsløsninger til erhverv

Har du brug for hjælp til leveringen og montering af køle- eller frostrum, er du kommet til helt rette sted. Vi leverer og monterer udelukkende køle- og frostrum, der er højt isoleret, og som kan holde frys inde og tilmed klare brand.

Har du brug for mere information, eller vil du høre om vores fordelagtige priser, kan du kontakte osinfo@moeskjaer.com eller ringe til os på telefon +45 6599 2332. Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Moeskjaer ApS

Stationsvej 163A, 5792 Årslev​

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 6599 2332

E-mail: info@moeskjaer.com

CVR​: 32938574

Facebook ​ |  Linkedin

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – torsdag: 07.30 – 16.00

Fredag: 07.30 –14.00

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.