​Moeskjaer

Medicinal​

​Særkonstruktioner til medicinal virksomheder

Når der skal etableres nyt medicinal-laboratorium eller medicinlager, er der mange forskellige løsninger, og individuelle behov at tage højde for. Moeskjaer ApS har mange års erfaring med konstruktion af laboratorier og køle- og frostlager, til medicinal virksomheder og vi ved, at i denne branche er man underlagt mange strenge krav og regler hvad angår opbygning og brandsikkerhed. Vi har været med til at bygge laboratorier og køle- og frostlager for virksomheder og firmaer i hele Danmark, der har brug for helt særligt tilpassede løsninger indenfor dette.

En helhedsløsning til medicinal- og fødevareindustrien

Vi kan stå for hele projektet – vi tilbyder nemlig en samlet løsning med materialer i højeste kvalitet. Vi importerer både kvalitetsdøre fra Cool it, modulrum fra Fancold og industripaneler fra Roma. Når du vælger Moeskjaer ApS som samarbejdspartner, så får du en specialiseret gruppe fagfolk, der har stor viden om de nyeste løsninger indenfor projektering, tegning og montering af døre. modulrum og industripaneler. 

Kontakt os for at høre mere om vores medicinal løsninger

Vi ser meget frem til at høre om din opgave – vi tilbyder nemlig vores ekspertise indenfor konstruktion og montering til både store og små projekter. Med egen medarbejder der tegner og montere har vi en yderst erfaren stab der kan finde den helt rette løsning til alle de særlige behov.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller priser, så tager vi gerne en uforpligtende snak om projektet. Du kan henvende dig pr. telefon 65 99 23 32 eller e-mail info@moeskjaer.com, så vender vi snarest mulig tilbage med flere informationer.