Branddøre, porte og røglem

​Brandporte

​Brandport godkendt til køl og frost med den nyeste certificering

Leder du efter branchens mest effektive brandsikring? Moeskjaer ApS har specialiseret sig i brandsikring for erhverskunder, fx for lagerhal, slagterier og laboratorier i hele Danmark. Vi importerer de bedste produkter fra Tyskland. 

Moeskjaer ApS står for montering i både stor og mindre skala. Vi rådgiver dig, så det passer til din virksomheds specifikke behov. Derudover udfører vi naturligvis service og reparation af din brandport, hvis noget skulle være i vejen med den.

Altid certificerede installatører

Vi lægger stor vægt på, at vi altid er opdateret i henhold til de nyeste regler og certificering, særligt de EI-regler, der gælder for den type brandport, vi hyppigst monterer. Vores montører er alle specialiseret i denne type installation og service, så du kan være sikker på, at du får den mest effektive og holdbare løsning.​

Brandskydeport - ring os op og få rådgivning i dag

Vi tilbyder både brandport med manuel og automatisk åbnings- og lukkemekanismer, og er du i tvivl om, hvad der passer bedst til din virksomheds behov, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os for rådgivning på området.

Desuden vejleder vi gerne om priser og tidshorisonter for levering og montering af dit projekt – du skal bare henvende dig til os, så tager vi en uforpligtende snak om dit projekt.

Kontakt os på telefon 65 99 23 32 eller e-mail info@moeskjaer.com, så vender vi hurtigst muligt tilbage med yderligere informationer.

​​