Hos Moeskjaer har vi igennem flere generationer udviklet vores løsninger til den skandinaviske køleindustri

Vi arbejder udelukkende med køle- og fryserum, men kan levere et stor udvalg af forskellige døre, porte, sikringer, paneler og lignende til mange forskellige køle- og fryserum. Vi hører altid gerne fra dig, hvis du ønsker hjælp til en løsning, der passer til netop dit køle- eller fryserum.​

​Certificeret brandskydeport til køl og frostrum, testet og godkendt efter EN13501

Leder du efter branchens mest effektive brandport?

Moeskjaer ApS har specialiseret sig i brandporte til køl og frostrum for erhvervskunder, fx for lagerhaller, slagterier og laboratorier i hele Danmark. Vi importerer de bedste produkter fra Tyskland.

Vi står for montering af brandskydeporte i både stor og mindre skala. Vi rådgiver dig, så det passer til din virksomheds specifikke behov. Derudover udfører vi naturligvis service og reparation af din brandport, hvis noget skulle være i vejen med den.

Altid certificerede installatører

Vi lægger stor vægt på, at vi altid er opdateret i henhold til de nyeste regler og certificering, særligt de EI-regler, der gælder for den type brandskydeport, vi hyppigst monterer. Vores montører er alle specialiseret i denne type installation og service, så du kan være sikker på, at du får den mest effektive og holdbare løsning.​

Alle de brandporte vi benytter, er testet efter EN13501

EN13501-godkendt brandskydeport - ring os op og få rådgivning i dag

Vi tilbyder både brandport med manuel og automatisk åbnings- og lukkemekanismer, og er du i tvivl om, hvad der passer bedst til din virksomheds behov, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os for rådgivning på området.

Desuden vejleder vi gerne om priser og tidshorisonter for levering og montering af dit projekt – du skal bare henvende dig til os, så tager vi en uforpligtende snak om dit projekt. Kontakt os på telefon 65 99 23 32 eller e-mail info@moeskjaer.com, så vender vi hurtigst muligt tilbage med yderligere informationer.

Specialister med bred erfaring

Moeskjaer ApS har 25 års erfaring inden for køle- og fryselementer til dansk erhverv.
​Vi besidder stor know-how og kan rådgive dig og din virksomhed inden for jeres behov.

25 års erfaring i branchen

Vi besidder stor erfaring inden for køle- og frysebranchen for virksomheder.

Alsidige løsninger til erhverv

Vi har gennem årene serviceret en lang række virksomheder med vores løsninger.

Stærke priser på sortiment

Vi tilbyder gode priser på kvalitetsbevidste produkter inden for køle/frys og brand.

Vi har mere end 300 følgere på Facebook

Følg os på Facebook og LinkedIn

På vores Facebook og LinkedIn kan du følge med i vores seneste projekter, og måske endda blive inspireret til dit næste projekt.

form-pic

​Kontakt Moeskjaer ApS i dag og hør mere om vores kølerumsløsninger til erhverv

Har du brug for hjælp til leveringen og montering af køle- eller frostrum, er du kommet til helt rette sted. Vi leverer og monterer udelukkende køle- og frostrum, der er højt isoleret, og som kan holde frys inde og tilmed klare brand.

Har du brug for mere information, eller vil du høre om vores fordelagtige priser, kan du kontakte osinfo@moeskjaer.com eller ringe til os på telefon +45 6599 2332. Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Moeskjaer ApS

Stationsvej 163A, 5792 Årslev​

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 6599 2332

E-mail: info@moeskjaer.com

CVR​: 32938574

Facebook ​ |  Linkedin

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – torsdag: 07.30 – 16.00

Fredag: 07.30 –14.00

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.