​Brandport godkendt til køl og frost med den nyeste certificering og testet efter EN13501

Leder du efter branchens mest effektive brandsikring? Moeskjaer ApS har specialiseret sig i brandsikring for erhverskunder, fx for lagerhal, slagterier og laboratorier i hele Danmark. Vi importerer de bedste produkter fra Tyskland. 

Moeskjaer ApS står for montering i både stor og mindre skala. Vi rådgiver dig, så det passer til din virksomheds specifikke behov. Derudover udfører vi naturligvis service og reparation af din brandport, hvis noget skulle være i vejen med den.

Altid certificerede installatører

Vi lægger stor vægt på, at vi altid er opdateret i henhold til de nyeste regler og certificering, særligt de EI-regler, der gælder for den type brandport, vi hyppigst monterer. Vores montører er alle specialiseret i denne type installation og service, så du kan være sikker på, at du får den mest effektive og holdbare løsning.​

Alle de brandporte vi benytter er testet efter EN13501

Brandskydeport - ring os op og få rådgivning i dag

Vi tilbyder både brandport med manuel og automatisk åbnings- og lukkemekanismer, og er du i tvivl om, hvad der passer bedst til din virksomheds behov, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os for rådgivning på området.

Desuden vejleder vi gerne om priser og tidshorisonter for levering og montering af dit projekt – du skal bare henvende dig til os, så tager vi en uforpligtende snak om dit projekt. Kontakt os på telefon 65 99 23 32 eller e-mail info@moeskjaer.com, så vender vi hurtigst muligt tilbage med yderligere informationer.

Specialister med bred erfaring

Moeskjaer ApS har 25 års erfaring inden for køle- og fryselementer til dansk erhverv.
​Vi besidder stor know-how og kan rådgive dig og din virksomhed inden for jeres behov.

25 års erfaring i branchen

Vi besidder stor erfaring inden for køle- og frysebranchen for virksomheder.

Alsidige løsninger til erhverv

Vi har gennem årene serviceret en lang række virksomheder med vores løsninger.

Stærke priser på sortiment

Vi tilbyder gode priser på kvalitetsbevidste produkter inden for køle/frys og brand.

Vi har mere end 200 følgere

Følg os på Facebook

På vores Facebookside kan du følge med i vores seneste projekter, og måske endda blive inspireret til dit næste projekt.

form-pic

Kontakt Moeskjaer i dag og hør mere
​om vores løsninger til erhverv

​Har du brug for hjælp til leveringen og montering af køle- eller frostrum, er du kommet til helt rette sted. Vi leverer og monterer udelukkende køle- og frostrum, der er højt isoleret, og som kan holde frys inde og tilmed klare brand.

Har du brug for mere information, eller vil du høre om vores fordelagtige priser, kan du kontakte os på info@moeskjaer.com eller ringe til os på telefon +45 6599 2332. Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Moeskjaer ApS

Stationsvej 163A, 5792 Årslev​

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 6599 2332

E-mail: info@moeskjaer.com

CVR​: 32938574

Facebook ​ |  Linkedin

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – fredag: 07.30 – 16.00

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.