Industribyggeri

Industripaneler PIR

​Sandwichpaneler med PIR-isolering

Skal du have monteret sandwichpaneler? Hos Moeskjaer ApS tilbyder vi et komplet system med vægpaneler fra tyske Roma

De isolerede paneler kan benyttes til alt fra administrationsbygninger til haller med køl og frost – vi bruger dem ofte i større projekter, såsom ved konstruktion af slagerier, haller eller sågar hoteller. Vi udfører montage af sandwichpaneler i hele Danmark.

Vedligeholdelsesfrie sandwichpaneler med lang levetid

Romas sandwichpaneler er et komplet system af vedligeholdelsesfrie vægpaneler. Dertil kommer et stort udbud af tilbehør. Der er tale om en væg- og facadebeklædning, som har en lang levetid og er i høj kvalitet, hvad angår krav til bygningsfysik- og statik.

​Der er mange installationsmuligheder. 

Vores sandwichpaneler har et konstruktionssystem, der sikrer en nem montering, en lang levetid samt en høj kvalitet hvad angår krav til bygningsfysik- og statik. De er isoleret med PIR-skum, som er både højisolerende og brandhæmmende.

​​

Tekniske informationer

Vores sandwichpaneler består af stål og PIR-skum. De kan monteres både lodret og vandret. 

De har en bredde på 1150 mm, og den brandtekniske euroklassifikation er B-s1, d0 samt B-s2, d0 / EI30* samt EI60**. Vi giver meget gerne professionel rådgivning om alle vores produkter og løsninger.

Kontakt os for at få et tilbud på vægpaneler

Du er meget velkommen til at aftale et møde med os, hvor vi gennemgår vores væg- og facadeløsninger samt jeres ønsker og behov. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris.

Ring gerne til os på telefon 65 99 23 32 for at aftale det videre forløb. Du kan naturligvis også skrive til os på e-mail info@moeskjaer.com.​

Industripaneler PIR

​Roma PIR paneler er et komplet system af vedligeholdelsesfri vægpaneler samt et stort udbud af tilbehør og installationsmuligheder. Panelernes konstruktionsystem sikrer en nem montering, lang levetid samt en høj kvalitet hvad angår krav til bygningsfysik- og statik.

Industripaneler med PIR skum er både højsolerende og brandhæmmende.

Panelerne kan monteres både lodret og vandret.

Bredde: 1150 mm

Materiale: Stålplade / PIR skum

Brandteknisk Euroklassifikation: B-s1, d0 samt B-s2, d0 / EI30* samt EI60**