Industribyggeri

Industripaneler PIR ned til minus 72 grader

Industripaneler med PIR-isolering

Skal du have monteret industripaneler? Hos Moeskjaer ApS tilbyder vi et komplet system med væg- og tagpaneler fra tyske Roma. De isolerede paneler kan benyttes til alt fra administrationsbygninger til haller med køl og frost – vi bruger dem ofte i større projekter, såsom ved konstruktion af slagterier, haller og køl- og frostlager. Vi udfører montage af industripaneler i hele Danmark.

Vedligeholdelsesfrie industripaneler med lang levetid

Romas industripaneler er et komplet system af vedligeholdelsesfrie væg- og tagpaneler. Dertil kommer et stort udbud af tilbehør. Der er tale om væg- og tagpaneler, som har en lang levetid og er i høj kvalitet, og høje krav til bygningsfysik- og statik. Der er mange installationsmuligheder. De er isoleret med PIR-skum, som er både højisolerende og brandhæmmende.

​Vores industripaneler består af stål og PIR-skum. De kan monteres både lodret og vandret. De har en bredde på 1150 mm, og den brandtekniske euroklassifikation er B-s1, d0 samt B-s2, d0 / EI30* samt EI60**. Vi giver meget gerne professionel rådgivning om alle vores produkter og løsninger.

Kontakt os for at få et tilbud på industripaneler

Hvis du har spørgsmål til løsningen omkring dit projekt, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi svarer gerne på spørgsmål.

Du kan henvende dig pr. telefon 65 99 23 32 eller e-mail info@moeskjaer.com, så vender vi snarest mulig tilbage med flere informationer.

Industripaneler PIR

​Roma PIR paneler er et komplet system af vedligeholdelsesfri vægpaneler samt et stort udbud af tilbehør og installationsmuligheder. Panelernes konstruktionsystem sikrer en nem montering, lang levetid samt en høj kvalitet hvad angår krav til bygningsfysik- og statik.

Industripaneler med PIR skum er både højsolerende og brandhæmmende.

Panelerne kan monteres både lodret og vandret.

Bredde: 1150 mm

Materiale: Stålplade / PIR skum

Brandteknisk Euroklassifikation: B-s1, d0 samt B-s2, d0 / EI30* samt EI60**