Hos Moeskjaer har vi igennem flere generationer udviklet vores løsninger til den skandinaviske køleindustri

Vi arbejder udelukkende med køle- og fryserum, men kan levere et stor udvalg af forskellige døre, porte, sikringer, paneler og lignende til mange forskellige køle- og fryserum. Vi hører altid gerne fra dig, hvis du ønsker hjælp til en løsning, der passer til netop dit køle- eller fryserum.​

Frost- og kølerumsdør installeres af certificerede montører

​Vi servicerer frost- og kølerumsdør fra Cool it

​Hos Moeskjaer ApS har vi siden 1995 stået for import, montering, service og reparation af køle- og frostrumsdøre fra Cool it, for en bred vifte af virksomheder og andre erhvervskunder i hele Danmark. Vi kan ligeledes levere porte. Hos os får du ikke bare dedikerede og professionelle montører, du får en virksomhed, der har kapacitet til at stå for gennemførslen af hele dit projekt – lige fra rådgivningsfasen, projektering, tegning til installation af frost- og kølerumsdøre.

Frost- og kølerumsrumsdør med varme i karmen

En af de højeste prioriteter i et fryserum er at få styr på kondensering og forhindre kuldebroer. Derfor sørger vi for, at den type frostrumsdør, vi monterer, har den højeste U-værdi – altså den højeste isoleringsevne, markedet kan mønstre. Vi har følgende modeller, sidehængte døre, svingdøre​ og hurtiggående rulleporte

Få rådgivning om den rette løsning til dit kølerum

Til de store projekter, fx større lagre, bygninger eller haller, er vores hyppigst importerede frostdør fra tyske Cool it, der altid leverer den højeste kvalitet og det mest innovative design. De er desuden førende indenfor isoleringsevne af frostrumsdøre.

Er du i tvivl om hvilken løsninger, der passer bedst til din virksomhed? Vi står klar med grundig og professionel rådgivning om valg af frost- og kølerumsdør eller porte fra start til slut i dit projekt.

Kontakt os for flere informationer om vejledning og montering af køle- og frostrumsdøre

Hvis du ønsker flere informationer om Cool it eller hvilke løsninger vi kan tilbyde dig indenfor installation af køle- og frostrumsdør, så er du velkommen til at kontakte os. Vi vejleder dig gerne om vores priser og ydelser, og besvarer de spørgsmål, du har til opgaven.

Se hvad vi tilbyder inden for frost- og kølerumsdøre herunder

Specialister med bred erfaring

Moeskjaer ApS har 25 års erfaring inden for køle- og fryselementer til dansk erhverv.
​Vi besidder stor know-how og kan rådgive dig og din virksomhed inden for jeres behov.

25 års erfaring i branchen

Vi besidder stor erfaring inden for køle- og frysebranchen for virksomheder.

Alsidige løsninger til erhverv

Vi har gennem årene serviceret en lang række virksomheder med vores løsninger.

Stærke priser på sortiment

Vi tilbyder gode priser på kvalitetsbevidste produkter inden for køle/frys og brand.

Vi har mere end 300 følgere på Facebook

Følg os på Facebook og LinkedIn

På vores Facebook og LinkedIn kan du følge med i vores seneste projekter, og måske endda blive inspireret til dit næste projekt.

form-pic

​Kontakt Moeskjaer ApS i dag og hør mere om vores kølerumsløsninger til erhverv

Har du brug for hjælp til leveringen og montering af køle- eller frostrum, er du kommet til helt rette sted. Vi leverer og monterer udelukkende køle- og frostrum, der er højt isoleret, og som kan holde frys inde og tilmed klare brand.

Har du brug for mere information, eller vil du høre om vores fordelagtige priser, kan du kontakte osinfo@moeskjaer.com eller ringe til os på telefon +45 6599 2332. Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Moeskjaer ApS

Stationsvej 163A, 5792 Årslev​

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 6599 2332

E-mail: info@moeskjaer.com

CVR​: 32938574

Facebook ​ |  Linkedin

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – torsdag: 07.30 – 16.00

Fredag: 07.30 –14.00

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.