Moeskjaer

Køl og frost, døre og porte

FROST- OG KØLERUMSDØR INSTALLERES AF CERTIFICEREDE MONTØRER

​Hos Moeskjaer ApS har vi siden 1995 stået for import, montering, service og reparation af køle- og frostrumsdøre fra Cool it, for en bred vifte af virksomheder og andre erhvervskunder i hele Danmark. Hos os får du ikke bare dedikerede og professionelle montører, du får en virksomhed, der har kapacitet til at stå for gennemførslen af hele dit projekt – lige fra rådgivningsfasen, projektering, tegning til installation af køle- og frostrumsdøre.

Frostrumsdør med varme i karmen

En af de højeste prioriteter i et fryserum er at få styr på kondensering og forhindre kuldebroer. Derfor sørger vi for, at den type frostrumsdør, vi monterer, har den højeste U-værdi – altså den højeste isoleringsevne, markedet kan mønstre. Via menuen i venstre side kan du se nogle af de forskellige modeller, vi installerer.

Få rådgivning om den rette løsning til dit kølerum

Til de store projekter, fx større lagre, bygninger eller haller, er vores hyppigst importerede frostdør fra tyske Cool it, der altid leverer den højeste kvalitet og det mest innovative design. De er desuden førende indenfor isoleringsevne af frostrumsdøre.

Er du i tvivl om hvilken løsninger, der passer bedst til din virksomhed? Vi står klar med grundig og professionel rådgivning om valg af køle- og frostrumsdør fra start til slut i dit projekt.

Kontakt os for flere informationer om vejledning og montering af køle- og frostrumsdøre

Hvis du ønsker flere informationer om, hvilke løsninger vi kan tilbyde dig indenfor installation af køle- og frostrumsdør, så er du velkommen til at kontakte os. Vi vejleder dig gerne om vores priser og ydelser, og besvarer de spørgsmål, du har til opgaven.

Du kan ringe til os på telefon 65 99 23 32 eller skrive en e-mail til info@moeskjaer.com, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.