Moeskjaer

Industribyggeri​

​Laboratorium til fødevare- og medicinalindustrien

​Når der skal etableres nyt laboratorium til brug i fødevare- eller medicinalindustrien, er der mange forskellige, særdeles individuelle behov at tage højde for. Moeskjaer ApS har mange års erfaring med konstruktion af laboratorier, og vi ved, at den type branche, der arbejder i laboratorium, er underlagt mange strenge krav og regler hvad angår indretning og sikkerhed. Vi har i mange år været med til at bygge laboratorium for virksomheder og firmaer i hele Danmark, der har brug for helt særlige løsninger indenfor bl.a. kølerum og brandsikring.

Skræddersyet laboratorium af demonterbare rum

Når du vælger Moeskjaer som projektleder på etablering af laboratorium, så får du en specialiseret gruppe fagfolk, der har stor viden om de nyeste løsninger indenfor vaskbare vægge, overflader af rustfri stål og andre fødevaregodkendte overflader. Vi står gerne for en samlet løsning: vægge, gulve, loft og døre samt installation af kølerum og brandsektioner.

Vi kan bl.a. tilbyde Fancolds modulrum, som er demonterbare rum. De har mange forskellige anvendelsesmuligheder indenfor bl.a. medicinal- og fødevareindustrien. Modulrum er en ideel løsning, hvis der er behov for regulering af temperatur, atmosfære eller fugtighed, noget der fx er essentielt i den hastigt voksende lovlige cannabisproduktion, der også er ved at blomstre op i Danmark.

Kontakt os for at høre mere om vores løsninger

Vi ser meget frem til at høre om din opgave – vi tilbyder nemlig vores service indenfor konstruktion og montering til både store og små projekter. Med egen tegner og en yderst erfaren stab kan vi finde den helt rette løsning til alle de særlige behov, der opstår i forbindelse med etablering af laboratorium.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller priser, så tager vi gerne en uforpligtende snak om projektet. Du kan henvende dig pr. telefon 65 99 23 32 eller e-mail info@moeskjaer.com, så vender vi snarest mulig tilbage med flere informationer.