​Laboratorium til fødevare- og medicinalindustrien

​Når der skal etableres nyt laboratorium til brug i fødevare- eller medicinalindustrien, er der mange forskellige, individuelle behov at tage højde for. Moeskjaer ApS har mange års erfaring med konstruktion og montering af laboratorier, og vi ved, at den type branche, der arbejder i laboratorium, er underlagt mange strenge krav og regler hvad angår indretning og sikkerhed. Vi har i mange år været med til at bygge laboratorium for virksomheder og firmaer i hele Danmark, der har brug for helt særlige løsninger indenfor bl.a. køle- og frostrum samt brandsikring. Vi importerer modulrum fra Fancold, industripaneler fra Roma og døre fra Cool it.

Skræddersyet laboratorium

Når du vælger Moeskjaer ApS som samarbejdspartner til etablering af laboratorium, så får du en specialiseret gruppe fagfolk, der har stor viden om de nyeste løsninger indenfor projektering, tegning og montering af modulrum og industripaneler til bl.a. medicinal- og fødevareindustrien. Det er en ideel løsning, hvis der er behov for regulering af temperatur, atmosfære eller fugtighed, noget der fx er essentielt i den hastigt voksende lovlige cannabisproduktion, der også er ved at blomstre op i Danmark. 

Kontakt os for at høre mere om vores løsninger

Vi ser meget frem til at høre om din opgave – vi tilbyder nemlig vores ekspertise indenfor konstruktion og montering til både store og små projekter. Med egen medarbejder der tegner og montere har vi en yderst erfaren stab der kan finde den helt rette løsning til alle de særlige behov, der opstår i forbindelse med etablering af laboratorium.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller priser, så tager vi gerne en uforpligtende snak om projektet. Du kan henvende dig pr. telefon 65 99 23 32 eller e-mail info@moeskjaer.com, så vender vi snarest mulig tilbage med flere informationer.

Specialister med bred erfaring

Moeskjaer ApS har 25 års erfaring inden for køle- og fryselementer til dansk erhverv.
​Vi besidder stor know-how og kan rådgive dig og din virksomhed inden for jeres behov.

25 års erfaring i branchen

Vi besidder stor erfaring inden for køle- og frysebranchen for virksomheder.

Alsidige løsninger til erhverv

Vi har gennem årene serviceret en lang række virksomheder med vores løsninger.

Stærke priser på sortiment

Vi tilbyder gode priser på kvalitetsbevidste produkter inden for køle/frys og brand.

Vi har mere end 200 følgere

Følg os på Facebook

På vores Facebookside kan du følge med i vores seneste projekter, og måske endda blive inspireret til dit næste projekt.

form-pic

Kontakt Moeskjaer i dag og hør mere
​om vores løsninger til erhverv

​Har du brug for hjælp til leveringen og montering af køle- eller frostrum, er du kommet til helt rette sted. Vi leverer og monterer udelukkende køle- og frostrum, der er højt isoleret, og som kan holde frys inde og tilmed klare brand.

Har du brug for mere information, eller vil du høre om vores fordelagtige priser, kan du kontakte os på info@moeskjaer.com eller ringe til os på telefon +45 6599 2332. Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Moeskjaer ApS

Stationsvej 163A, 5792 Årslev​

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 6599 2332

E-mail: info@moeskjaer.com

CVR​: 32938574

Facebook ​ |  Linkedin

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – fredag: 07.30 – 16.00

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.