Laboratorium til fødevarer- og medicin

Lad Moeskjær ApS etablere et laboratorium eller klimakamre hos dig

​Når der skal etableres nyt laboratorium til fødevare eller medicin, er der mange forskellige, individuelle behov at tage højde for. Moeskjaer ApS har mange års erfaring med konstruktion og montering af laboratorier og klimakamre, og vi ved, at den type branche, der arbejder i laboratorium, er underlagt mange strenge krav og regler hvad angår indretning og sikkerhed.

Vi har i mange år været med til at bygge laboratorium for virksomheder og firmaer i hele Danmark, der har brug for helt særlige løsninger indenfor bl.a. køle- og frostrum samt brandsikring. Vi importerer modulrum fra Fancold, industripaneler fra Roma og døre fra Cool It.

​Skræddersyede laboratorier eller klimakamre

Når du vælger Moeskjaer ApS som samarbejdspartner til etablering af laboratorium til medicin eller fødevarer, så får du en specialiseret gruppe fagfolk, der har stor viden om de nyeste løsninger indenfor projektering, tegning og montering af modulrum og industripaneler til bl.a. medicinal- og fødevareindustrien.

Klimakamre er en ideel løsning, hvis der er behov for regulering af temperatur, atmosfære eller fugtighed, noget der fx er essentielt i den hastigt voksende lovlige cannabisproduktion, der også er ved at blomstre op i Danmark.

Kontakt os for at høre mere om vores løsninger

Vi ser meget frem til at høre om din opgave – vi tilbyder nemlig vores ekspertise indenfor konstruktion og montering til både store og små projekter. Med egen medarbejder, der tegner og monterer, har vi en yderst erfaren stab der kan finde den helt rette løsning til alle de særlige behov, der opstår i forbindelse med etablering af laboratorium.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller priser, så tager vi gerne en uforpligtende snak om projektet. Du kan henvende dig pr. telefon 65 99 23 32 eller e-mail info@moeskjaer.com, så vender vi snarest mulig tilbage med flere informationer.

Hos Moeskjaer har vi igennem flere generationer udviklet vores løsninger til den skandinaviske køleindustri

Vi arbejder udelukkende med køle- og fryserum, men kan levere et stor udvalg af forskellige døre, porte, sikringer, paneler og lignende til mange forskellige køle- og fryserum. Vi hører altid gerne fra dig, hvis du ønsker hjælp til en løsning, der passer til netop dit køle- eller fryserum.​

Specialister med bred erfaring

Moeskjaer ApS har 25 års erfaring inden for køle- og fryselementer til dansk erhverv.
​Vi besidder stor know-how og kan rådgive dig og din virksomhed inden for jeres behov.

25 års erfaring i branchen

Vi besidder stor erfaring inden for køle- og frysebranchen for virksomheder.

Alsidige løsninger til erhverv

Vi har gennem årene serviceret en lang række virksomheder med vores løsninger.

Stærke priser på sortiment

Vi tilbyder gode priser på kvalitetsbevidste produkter inden for køle/frys og brand.

Vi har mere end 300 følgere på Facebook

Følg os på Facebook og LinkedIn

På vores Facebook og LinkedIn kan du følge med i vores seneste projekter, og måske endda blive inspireret til dit næste projekt.

Moeskjaer ApS

Stationsvej 163A, 5792 Årslev​

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 6599 2332

E-mail: info@moeskjaer.com

CVR​: 32938574

Facebook ​ |  Linkedin

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – torsdag: 07.30 – 16.00

Fredag: 07.30 –14.00

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.