Industripaneler mineraluld

​Skal du have monteret industripaneler, hos Moeskjaer ApS tilbyder vi et komplet system med vægpaneler fra den tyske producent Roma. De isolerede paneler kan benyttes til alt fra administrationsbygninger til haller med køl og frost – vi bruger dem ofte i større projekter, såsom ved konstruktion af slagterier, haller og køl- og frostlager. Vi udfører montage af industripaneler i hele Danmark.

Vedligeholdelsesfrie industripaneler med lang levetid

Romas industripaneler er et komplet system af vedligeholdelsesfrie vægpaneler. Dertil kommer et stort udbud af tilbehør. Der er tale om vægpaneler, som har en lang levetid og er i høj kvalitet, og høje krav til bygningsfysik- og statik. Der er mange installationsmuligheder. De er isoleret med mineraluld, som er både højisolerende og brandhæmmende.

Vores industripaneler består af stål og mineraluld. De kan monteres både lodret og vandret. De har en bredde på 1150 mm, og den brandtekniske euroklassifikation er A2-s1, d0 / FM Approval 4880 /EI30*, EI90** samt EI120***. Vi giver meget gerne professionel rådgivning om alle vores produkter og løsninger.

Kontakt os for at få et tilbud på industripaneler

Hvis du har spørgsmål til løsningen omkring dit projekt, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi svarer gerne på spørgsmål.

Du kan henvende dig pr. telefon 65 99 23 32 eller e-mail info@moeskjaer.com, så vender vi snarest mulig tilbage med flere informationer.

Specialister med bred erfaring

Moeskjaer ApS har 25 års erfaring inden for køle- og fryselementer til dansk erhverv.
​Vi besidder stor know-how og kan rådgive dig og din virksomhed inden for jeres behov.

25 års erfaring i branchen

Vi besidder stor erfaring inden for køle- og frysebranchen for virksomheder.

Alsidige løsninger til erhverv

Vi har gennem årene serviceret en lang række virksomheder med vores løsninger.

Stærke priser på sortiment

Vi tilbyder gode priser på kvalitetsbevidste produkter inden for køle/frys og brand.

Vi har mere end 200 følgere

Følg os på Facebook

På vores Facebookside kan du følge med i vores seneste projekter, og måske endda blive inspireret til dit næste projekt.

form-pic

Kontakt Moeskjaer i dag og hør mere
​om vores løsninger til erhverv

​Har du brug for hjælp til leveringen og montering af køle- eller frostrum, er du kommet til helt rette sted. Vi leverer og monterer udelukkende køle- og frostrum, der er højt isoleret, og som kan holde frys inde og tilmed klare brand.

Har du brug for mere information, eller vil du høre om vores fordelagtige priser, kan du kontakte os på info@moeskjaer.com eller ringe til os på telefon +45 6599 2332. Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Moeskjaer ApS

Stationsvej 163A, 5792 Årslev​

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 6599 2332

E-mail: info@moeskjaer.com

CVR​: 32938574

Facebook ​ |  Linkedin

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – fredag: 07.30 – 16.00

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.